Hoppa till huvudinnehållet
 • Så går det till när vi byter ditt tak

  Så går det till när vi byter ditt tak

  När det är dags att byta tak på sin fastighet är det viktigt att arbetet utförs korrekt så man får ett tätt tak med bra utseende och maximal livslängd. Vid takarbeten bör man anlita en takfirma som har behöriga takläggare som vet hur arbetet ska utföras för ett perfekt resultat.

  Läs vidare här…


 • Våra bästa tips för ett lyckat takbyte

  Våra bästa tips för ett lyckat takbyte

  När du ska genomföra ett takbyte är det en del som du behöver tänka på så det kan genomföras enkelt och smidigt. Då en takläggning kostar en del pengar är det viktigt att allt blir korrekt utfört med ett bra resultat. Läs våra tips för ett lyckat takbyte här.

  Läs vidare här…


 • Vad kostar det att byta tak?

  Vad kostar det att byta tak?

  Att byta tak är en stor investering och därför är det viktigt att man planerar sitt takbyte och lägger upp en budget så att man får ut det mesta av sin investering. När du anlitar oss för ditt takbyte får du ett tak av högsta kvalitet och med maximal livslängd.

  Läs vidare här…


 • Vanliga misstag vid takbyte

  Vanliga misstag vid takbyte

  När du ska genomföra ett takbyte kan det vara bra att du lär dig av andras misstag så att du inte själv återupprepar dessa. Här kan du läsa mer om hur vi utför ett takbyte och vanliga misstag du ska undvika när du ska byta tak.

  Läs vidare här…


 • Vanliga frågor och svar gällande ditt takbyte

  Vanliga frågor och svar gällande ditt takbyte

  Är det dags att byta tak har du säkert en del frågor som du vill få svar på innan du kontaktar en takläggare. Genom att läsa igenom våra frågor och svar i denna artikel så får du lite mer information om vad du bör tänka på inför ditt takbyte.

  Läs vidare här…


 • Så vet du att det är dags att byta ditt tak

  Så vet du att det är dags att byta ditt tak

  Om du vill minimera risken för att det uppstår fuktskador inne i fastigheten bör du byta ditt tak i god tid, i samband med att det uppnått sin fulla livslängd. Vill du få hjälp av Dalarnas skickligaste takläggare med ditt takbyte kan du vända dig till oss.

  Läs vidare här…


 • Inspiration

  Inspiration

  Sol och Tak Dalarna är en takfirma som erbjuder tjänster inom takbyte, solcellsinstallationer och taksäkerhet åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Dalarna med omnejd.

  Läs vidare här…


 • Här jobbar våra takläggare

  Här jobbar våra takläggare

  Söker du efter professionella takläggare i Dalarna är det till oss på Sol och Tak Dalarna du ska vända dig till. Vi kan erbjuda helhetslösningar för ditt takprojekt på flera orter runt om i Dalarna. Läs mer om våra arbetsområden här.

  Läs vidare här…


 • Välj rätt takmaterial när du ska byta tak

  Välj rätt takmaterial när du ska byta tak

  Är det dags att lägga om ditt tak kan du vända dig till oss som har skickliga takläggare i Dalarna som kan hjälpa dig genom hela projektet. Vi kan bistå med konsultation kring val av takmaterial, inköp och utförandet av din takläggning

  Läs vidare här…


 • Taksäkerhet

  Taksäkerhet

  Att det finns säkerhetsutrustning på taket är viktigt så att de personer som behöver tillträde till eller ska utföra arbeten på taket har tillgång till en säker arbetsmiljö. Vill du få hjälp med din taksäkerhet kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

  Läs vidare här…


 • Takläggning

  Takläggning

  Är det dags att lägga om ditt tak kan du vända dig till oss på Sol och Tak, vi har utbildade och erfarna takläggare som är proffs på alla typer av tak. Dessutom får du en av marknadens bästa takgarantier när du väljer oss som din takleverantör.

  Läs vidare här…


 • Solcellsinstallationer

  Solcellsinstallationer

  Att installera solceller på sin fastighet är en smart investering som både är lönsam och bidrar till en bättre miljö. Vi kan erbjuda en helhetslösning som omfattar både takläggning och solcellsinstallation till ett rimligt pris. Läs mer om solcellsinstallationer här.

  Läs vidare här…


 • Vår process för ett lyckat takbyte

  Vår process för ett lyckat takbyte

  För att få ett perfekt resultat vid varje projekt har vi välutvecklade arbetsprocesser och ett engagerat team av väl sammansvetsade takläggare som utför arbetet med högsta precision. Det innebär att vi alltid utför lyckade takbyten av högsta kvalitet för 100 % kundnöjdhet.

  Läs vidare här…


 • Takläggare Rättvik

  Takläggare Rättvik

  Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

  Läs vidare här…


 • Takläggare Mora

  Takläggare Mora

  Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

  Läs vidare här…


 • Takläggare Ludvika

  Takläggare Ludvika

  Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

  Läs vidare här…


 • Takläggare Leksand

  Takläggare Leksand

  Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

  Läs vidare här…


 • Takläggare Hedemora

  Takläggare Hedemora

  Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

  Läs vidare här…


 • Takläggare Gagnef

  Takläggare Gagnef

  Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

  Läs vidare här…


 • Takläggare Falun

  Takläggare Falun

  Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

  Läs vidare här…