Hoppa till huvudinnehållet

Att lägga om ett tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att takomläggningen blir ordentligt utförd så man får ut det mesta av sin investering. Utöver att man vill få ett hållfast och tätt tak som ser bra ut så är det viktigt att arbetet är korrekt utfört så man får maximal livslängd på sitt tak. Klicka dig gärna in på vårt bildgalleri för att se hur det kan se ut när våra takläggare utför ett takbyte i Dalarna.

Det räcker med att man använt fel material eller att ett arbetsmoment är utfört felaktigt för att takets livslängd ska minska avsevärt. Det är en anledning till att man alltid bör anlita professionella takläggare för sina takarbeten.

Pågående takläggning i Dalarna
Pågående takläggning i Dalarna

När du behöver hjälp med din takläggning

När du vill få hjälp med din takläggning kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna som är specialister på alla typer av tak. Vi har genom åren lagt över 1 000 tak och fått massor av nöjda kunder. Det gör att vi är säkra på att även du kommer att bli nöjd om du väljer att anlita oss.

Dalarnas skickligaste takläggare

Samtliga takläggare hos Sol och Tak Dalarna är utbildade och har varit verksamma inom branschen under många år. Det innebär att då du anlitar oss på Sol och Tak för din takläggning får du hjälp av Dalarnas skickligaste takläggare.

Tack vare den kunskap och gedigna erfarenhet som finns inom företaget kan vi åta oss alla typer av takarbeten, även mer avancerade projekt där det krävs spjutspetskompetens, stor precision och noggrannhet.

Våra takläggare är professionella ända ut i fingerspetsarna och håller en hög servicenivå, är lyhörda och tillgängliga, vilket är grundbulten i alla lyckade projekt.

Takläggning med alla typer av takmaterial

Vi kan åta oss alla typer av takläggning och våra takläggare arbetar med alla former av takmaterial såsom takplåt, tegelpannor, betongpannor eller papptak. Vi på Sol och Tak kan också erbjuda dig helhetslösningar som exempelvis solcellsinstallation eller installation av taksäkerhet i samband med ditt takbyte.

Låt oss ta hand om din takläggning i Dalarna

Vill du vara säker på att få din takläggning utförd med ett perfekt resultat till ett rimligt pris är du välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt tak, se vilka förutsättningar som föreligger och bistå med råd innan vi överlämnar en prisvärd offert för just ditt takbyte.

Behöver du hjälp med takläggning i Dalarna? Kontakta oss nedan!