Hoppa till huvudinnehållet

Takläggare Rättvik

Hur lång livslängd ett tak har beror på flera olika faktorer som exempelvis om arbetet med förra takbytet utfördes på ett fackmannamässigt sätt. Olika takmaterial har också olika livslängd. Plåttak har en livslängd på cirka 60 år, papptak cirka 30 år, betongpannor 40 år och tegelpannor cirka 100 år.

Dock är det inte takets takbeklädnad som ensam avgör om det är dags att byta tak utan istället är det takets tätskikt, som normalt har en livslängd på mellan 30 – 40 år.

Här byter vi tak i Rättvik
Här byter vi tak i Rättvik

När är bästa tiden att byta tak i Rättvik?

Det finns egentligen ingen årstid som är bättre än någon annan när det kommer till att anlita takläggare inför sitt takbyte i Rättvik. Det går lika bra att byta taket på vintern som på våren eller sommaren. Faktum är att det ibland kan vara mer fördelaktigt att byta på vintern då eventuell snö är lätt att borsta bort jämfört med regn som ställer till med mycket trassel vid ett takbyte.

Under en viss period på våren, i juli och på hösten är det vanligt med mycket nederbörd. Därför bör man kontrollera väderleken extra noggrant i samband med att man ska genomföra ett takbyte. Ska man lägga ett plåttak bör man inte förlägga det arbetet till årets varmaste månad utan det är istället behagligare att utföra det arbetet på våren, hösten eller kanske till och med under vintern.

Våra takläggare i Rättvik byter ditt tak året om

Vill du få hjälp med ditt takbyte i Rättvik kan våra takläggare bistå dig genom hela ditt projekt, oavsett årstid. Du är välkommen att kontakta oss för fri konsultation eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt tak och överlämna en prisvärd offert.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Rättvik inför ditt kommande takbyte

  Våra arbetsområden

  • Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Det lönar sig på många sätt att installera solceller på din fastighet. Både genom elen du själv producerar, men också värdeökningen på fastigheten.

   Läs vidare här


  • Takläggare Rättvik

   Takläggare Rättvik

   Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

   Läs vidare här


  • Takläggare Mora

   Takläggare Mora

   Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

   Läs vidare här


  • Takläggare Ludvika

   Takläggare Ludvika

   Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

   Läs vidare här


  • Takläggare Leksand

   Takläggare Leksand

   Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Hedemora

   Takläggare Hedemora

   Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Gagnef

   Takläggare Gagnef

   Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Falun

   Takläggare Falun

   Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

   Läs vidare här


  • Takläggare Borlänge

   Takläggare Borlänge

   När det är dags att byta tak är det alltid tryggast att låta en professionell takläggare i Borlänge utföra arbetet så att det blir korrekt utfört och får maximal livslängd. Vill du få hjälp med ditt takbyte kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

   Läs vidare här


  • Takläggare Avesta

   Takläggare Avesta

   När det är dags att genomföra en takomläggning är det en del saker som du behöver tänka på så att ditt takprojekt utförs korrekt och med ett bra resultat. Här har våra takläggare i Avesta sammanställt några tips för ett lyckat takbyte.

   Läs vidare här