Hoppa till huvudinnehållet

Takläggare Mora

Oavsett vilken typ av takmaterial du har på ditt tak så behöver du förr eller senare byta ditt tak när det uppnått sin fulla livslängd eller fått skador så det släpper igenom fukt. Även om det går att genomföra ett takbyte själv är det alltid tryggast att anlita professionella takläggare inför ditt takbyte i Mora så du vet att du får taket lagt med högsta kvalitet.

takbyte i Mora
Genomfört takbyte i Mora

Vi hjälper dig att byta tak i Mora

Sol och Tak Dalarna är en takfirma som erbjuder tjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Idag är vi ett sammansvetsat gäng på 9 takläggare som utför takläggning, solcellsinstallationer och taksäkerhetsinstallationer runt om i hela Dalarna.

Samtliga våra takläggare i Mora är utbildade och har varit verksamma inom branschen under många år vilket borgar för att du får arbetet utfört enligt gällande branschregler. Det innebär att takläggningen utförs säkert, korrekt, med godkänt material och med ett perfekt resultat.

Detta får du om du anlitar oss för din takomläggning

 • Kvalificerad och kompetent personal som är experter på just ditt takmaterial.
 • En hög servicenivå som innebär att både är lyhörda och tillgängliga.
 • En tät kommunikation så att du alltid är uppdaterad om projektets status.
 • Takläggare i Mora som ser till att minimera eventuella olägenheter för de boende.
 • Marknadens bästa takgarantier.
 • Ett rimligt pris för din takomläggning.

Vill du få mer information om våra tjänster eller vill du boka in ett kostnadsfritt hembesök är du välkommen att kontakta oss. Då kan våra takläggare i Mora inspektera ditt tak och bistå med rådgivning kring val av takmaterial. Därefter kan vi överlämna en prisvärd offert för din specifika takomläggning.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Mora inför ditt kommande takbyte

  Våra arbetsområden

  • Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Det lönar sig på många sätt att installera solceller på din fastighet. Både genom elen du själv producerar, men också värdeökningen på fastigheten.

   Läs vidare här


  • Takläggare Rättvik

   Takläggare Rättvik

   Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

   Läs vidare här


  • Takläggare Mora

   Takläggare Mora

   Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

   Läs vidare här


  • Takläggare Ludvika

   Takläggare Ludvika

   Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

   Läs vidare här


  • Takläggare Leksand

   Takläggare Leksand

   Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Hedemora

   Takläggare Hedemora

   Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Gagnef

   Takläggare Gagnef

   Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Falun

   Takläggare Falun

   Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

   Läs vidare här


  • Takläggare Borlänge

   Takläggare Borlänge

   När det är dags att byta tak är det alltid tryggast att låta en professionell takläggare i Borlänge utföra arbetet så att det blir korrekt utfört och får maximal livslängd. Vill du få hjälp med ditt takbyte kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

   Läs vidare här


  • Takläggare Avesta

   Takläggare Avesta

   När det är dags att genomföra en takomläggning är det en del saker som du behöver tänka på så att ditt takprojekt utförs korrekt och med ett bra resultat. Här har våra takläggare i Avesta sammanställt några tips för ett lyckat takbyte.

   Läs vidare här