Hoppa till huvudinnehållet

Takläggare Ludvika

Även om det går att utföra ett takbyte själv är det inte något vi rekommenderar. Det räcker med att endast ett arbetsmoment utförs felaktigt eller att fel material används för att minska takets livslängd avsevärt. När du behöver utföra ett takbyte i Ludvika bör du anlita takläggare som har utbildning och erfarenhet att utföra arbetet säkert och enligt gällande branschregler.

Takbyte i Ludvika
Takbyte i Ludvika

Så utför våra takläggare ett takbyte i Ludvika

Om du väljer att anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna så kan du se fram emot ett helt okomplicerat takprojekt. Nedan kan du läsa mer om hur våra takläggare utför en takläggning i Ludvika.

 • Du kontaktar oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan komma ut till din fastighet för att inspektera ditt tak, höra dina önskemål och bistå med rådgivning.
 • Efter vårt besök överlämnar vi en offert med ett rimligt pris för just din takläggning.
 • Efter att du accepterat vår offert så lägger vi tillsammans upp en tidsplan för projektet, med både startdatum och slutdatum.
 • På avtalad startdag påbörjar vi arbetet med att lägga om ditt tak. Till att börja med sätter vi upp en ställning så att våra takläggare kan arbeta tryggt, säkert och effektivt.
 • Därefter river vi av det gamla taket och dess tätskikt. Det gamla taket och allt annat byggavfall transporteras iväg till kommunens återvinningscentral.
 • Vi monterar sedan ett nytt och säkert tätskikt tillsammans med ny läkt på taket.
 • Slutligen lägger vi den nya takbeklädnaden.
 • När arbetet är färdigt så genomför vi en gemensam besiktning av taket tillsammans med dig som beställare så att du är 100 % nöjd med vårt arbete.
 • När du godkänt vårt arbete demonterar vi ställningen och utför en grovstädning runt fastigheten.
 • Till sist överlämnar vi våra generösa takgarantier och eventuell dokumentation.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Ludvika

  Våra arbetsområden

  • Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Det lönar sig på många sätt att installera solceller på din fastighet. Både genom elen du själv producerar, men också värdeökningen på fastigheten.

   Läs vidare här


  • Takläggare Rättvik

   Takläggare Rättvik

   Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

   Läs vidare här


  • Takläggare Mora

   Takläggare Mora

   Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

   Läs vidare här


  • Takläggare Ludvika

   Takläggare Ludvika

   Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

   Läs vidare här


  • Takläggare Leksand

   Takläggare Leksand

   Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Hedemora

   Takläggare Hedemora

   Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Gagnef

   Takläggare Gagnef

   Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Falun

   Takläggare Falun

   Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

   Läs vidare här


  • Takläggare Borlänge

   Takläggare Borlänge

   När det är dags att byta tak är det alltid tryggast att låta en professionell takläggare i Borlänge utföra arbetet så att det blir korrekt utfört och får maximal livslängd. Vill du få hjälp med ditt takbyte kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

   Läs vidare här


  • Takläggare Avesta

   Takläggare Avesta

   När det är dags att genomföra en takomläggning är det en del saker som du behöver tänka på så att ditt takprojekt utförs korrekt och med ett bra resultat. Här har våra takläggare i Avesta sammanställt några tips för ett lyckat takbyte.

   Läs vidare här