Hoppa till huvudinnehållet

Takläggare Leksand

Att byta tak gör du normalt endast en gång under din livstid. Ett takbyte innebär en större investering och därför är det viktigt att arbetet blir utfört korrekt så att taket får maximal livslängd för bäst avkastning på din investering.

Är du inte takläggare själv bör du överlåta din takomläggning i Leksand till utbildade takläggare som utför arbetet enligt gällande branschregler och med godkänt material för ett perfekt resultat.

Pågående takbyte i Leksand

Låt våra takläggare i Leksand fixa ditt takbyte

Takläggning är ett hantverk som kräver utbildning och erfarenhet för att kunna utföras enligt rådande branschregler och med godkänt material. Ofta krävs även flexibla eller kreativa lösningar, framför allt i samband med mer avancerade takläggningar där plåtdetaljer ska tillverkas med största precision och monteras med stor noggrannhet.

Samtliga våra takläggare i Leksand är utbildade och har varit verksamma inom branschen under många år. Det innebär att vi på Sol och Tak Dalarna besitter stor kunskap och en gedigen erfarenhet kring alla typer av takmaterial. Det gör att vi kan åta oss alla typer av takprojekt, även då det krävs spjutspetskompetens.

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du få hjälp med din takläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare som utför arbetet säkert, korrekt och med högsta kvalitet för maximal hållfasthet och livslängd. Du är välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt tak, bistå med konsultation och därefter överlämna en offert med ett rimligt pris.

När du anlitat oss på Sol och Tak Dalarna får du även en av marknadens bästa garantier på ditt nya tak, vilket gör att du kan vara trygg med vårt arbete även efter att vi är klara.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Leksand inför ditt takbyte

  Våra arbetsområden

  • Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Det lönar sig på många sätt att installera solceller på din fastighet. Både genom elen du själv producerar, men också värdeökningen på fastigheten.

   Läs vidare här


  • Takläggare Rättvik

   Takläggare Rättvik

   Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

   Läs vidare här


  • Takläggare Mora

   Takläggare Mora

   Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

   Läs vidare här


  • Takläggare Ludvika

   Takläggare Ludvika

   Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

   Läs vidare här


  • Takläggare Leksand

   Takläggare Leksand

   Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Hedemora

   Takläggare Hedemora

   Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Gagnef

   Takläggare Gagnef

   Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Falun

   Takläggare Falun

   Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

   Läs vidare här


  • Takläggare Borlänge

   Takläggare Borlänge

   När det är dags att byta tak är det alltid tryggast att låta en professionell takläggare i Borlänge utföra arbetet så att det blir korrekt utfört och får maximal livslängd. Vill du få hjälp med ditt takbyte kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

   Läs vidare här


  • Takläggare Avesta

   Takläggare Avesta

   När det är dags att genomföra en takomläggning är det en del saker som du behöver tänka på så att ditt takprojekt utförs korrekt och med ett bra resultat. Här har våra takläggare i Avesta sammanställt några tips för ett lyckat takbyte.

   Läs vidare här