Hoppa till huvudinnehållet

Takläggare Hedemora

Om du är ute efter skickliga takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna som utför takläggningar med alla typer av takmaterial. Vi kan också erbjuda dig en helhetslösning då du vill installera solceller i samband med ditt takbyte.

Takläggare Hedemora
Genomfört takbyte i Hedemora

Dags att byta tak i Hedemora?

Om ditt tak är äldre än 40 år eller om det fått skador som gör att det tränger in fukt in i fastigheten bör du planera in ett takbyte inom kort. Detta för att undvika att det uppstår omfattande fuktskador inne i fastigheten som kan bli mycket dyrbart att åtgärda.

När ditt tak börjar bli till åren bör du inspektera ditt tak ett par gånger varje år, exempelvis inför vintern och efter vintern. Då kan du snabbt upptäcka skador och göra en bedömning om det är dags att byta tak innan taket släpper igenom fukt.

Du kan även passa på att rengöra ditt tak samtidigt så att det inte samlas löv som är en bra grogrund för mossa och alger, som kan tränga in i din takbeklädnad och orsaka skador. Passa även på att rätta till takpannor som flyttat sig eller rostskyddsbehandla rostskador på ditt plåttak.

  Låt våra takläggare i Hedemora hjälpa dig med ditt takbyte

  Vill du få hjälp med en professionell takläggning i Hedemora kan du anlita våra takläggare som är utbildade och har många års erfarenhet inom branschen. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört enligt gällande branschregler, med godkänt material och högsta kvalitet.

  Du är välkommen att kontakta oss för fri konsultation eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök så att vi kan inspektera ditt tak, bistå med rådgivning och höra dina önskemål. Därefter kan vi överlämna en prisvärd offert för just din takläggning.

  Våra arbetsområden

  • Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Det lönar sig på många sätt att installera solceller på din fastighet. Både genom elen du själv producerar, men också värdeökningen på fastigheten.

   Läs vidare här


  • Takläggare Rättvik

   Takläggare Rättvik

   Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

   Läs vidare här


  • Takläggare Mora

   Takläggare Mora

   Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

   Läs vidare här


  • Takläggare Ludvika

   Takläggare Ludvika

   Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

   Läs vidare här


  • Takläggare Leksand

   Takläggare Leksand

   Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Hedemora

   Takläggare Hedemora

   Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Gagnef

   Takläggare Gagnef

   Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Falun

   Takläggare Falun

   Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

   Läs vidare här


  • Takläggare Borlänge

   Takläggare Borlänge

   När det är dags att byta tak är det alltid tryggast att låta en professionell takläggare i Borlänge utföra arbetet så att det blir korrekt utfört och får maximal livslängd. Vill du få hjälp med ditt takbyte kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

   Läs vidare här


  • Takläggare Avesta

   Takläggare Avesta

   När det är dags att genomföra en takomläggning är det en del saker som du behöver tänka på så att ditt takprojekt utförs korrekt och med ett bra resultat. Här har våra takläggare i Avesta sammanställt några tips för ett lyckat takbyte.

   Läs vidare här