Hoppa till huvudinnehållet

Takläggare Gagnef

Många väljer att vänta med att anlita takläggare inför sitt takbyte i Gagnef så länge som möjligt eftersom en takomläggning ofta innebär en stor kostnad. Däremot bör du inte vänta för länge så läget blir akut, då det kan leda till mycket kostsamma reparationer. När du gör ett takbyte bör du planera projektet noggrant, exempelvis tillsammans med våra takläggare i Gagnef, så du får ut det mesta av din investering.

Genomfört takbyte i Gagnef

Så vet du att det är dags att byta tak i Gagnef

Enklast är att gå upp på vinden och undersöka underlagstaket med hjälp av en ficklampa. Om det finns fuktskador, mögel eller om det till och med läcker in vatten när det regnar så vet du säkert att det är dags att byta ditt tak. Du kan även lukta dig till fukt och mögel, vilket bör åtgärdas snarast så att inte de boende utsätts för olägenheter eller blir sjuka.

Fukt på vinden kan också tränga sig ned i väggar och genom taket till bostaden, vilket ofta märks genom att färgen på innertaket flagnar eller att det uppstår missfärgningar. Om man inte åtgärdar fuktskador i tid kan det leda till mycket dyrbara reparationer.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Gagnef inför ditt takbyte

  Nedan finner du andra tecken på att det är dags att byta ditt tak

  • Takmaterialet är svårt slitet, har sprickor eller andra skador.
  • Taket är ojämnt och buktar inåt, vilket kan tyda på att taket är utsatt för kraftig röta eller att takstommen inte längre klarar av tyngden från takpannorna.
  • Om det finns mycket grus i hängrännorna är det ett tecken på att takpannorna håller på att vittra sönder.
  • Om ditt plåttak är utsatt för stora rostangrepp eller att skarvar och/eller genomföringar på taket har rostat sönder.

  Är du osäker på om det är dags att byta tak kan du kontakta oss för att boka ett hembesök. Då kan våra skickliga takläggare i Gagnef hjälpa dig med en inspektion och bistå med råd.

  Våra arbetsområden

  • Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Det lönar sig på många sätt att installera solceller på din fastighet. Både genom elen du själv producerar, men också värdeökningen på fastigheten.

   Läs vidare här


  • Takläggare Rättvik

   Takläggare Rättvik

   Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

   Läs vidare här


  • Takläggare Mora

   Takläggare Mora

   Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

   Läs vidare här


  • Takläggare Ludvika

   Takläggare Ludvika

   Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

   Läs vidare här


  • Takläggare Leksand

   Takläggare Leksand

   Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Hedemora

   Takläggare Hedemora

   Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Gagnef

   Takläggare Gagnef

   Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Falun

   Takläggare Falun

   Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

   Läs vidare här


  • Takläggare Borlänge

   Takläggare Borlänge

   När det är dags att byta tak är det alltid tryggast att låta en professionell takläggare i Borlänge utföra arbetet så att det blir korrekt utfört och får maximal livslängd. Vill du få hjälp med ditt takbyte kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

   Läs vidare här


  • Takläggare Avesta

   Takläggare Avesta

   När det är dags att genomföra en takomläggning är det en del saker som du behöver tänka på så att ditt takprojekt utförs korrekt och med ett bra resultat. Här har våra takläggare i Avesta sammanställt några tips för ett lyckat takbyte.

   Läs vidare här