Hoppa till huvudinnehållet

Takläggare Falun

Har ditt tak uppnått sin förväntade livslängd eller har taket fått skador så att det börjat läcka in vatten bör du snarast planera inför ett framtida takbyte. Om du väntar för länge finns en risk att det uppstår allvarliga fuktskador inne i fastigheten vilket kan leda till mycket kostsamma reparationer.

Är du osäker på om det krävs ett takbyte är du välkommen att kontakta oss på Sol och Tak i Dalarna för konsultation med våra takläggare.

Våra takläggare i Falun
Våra takläggare i Falun

Takbyte med våra takläggare i Falun

Att genomföra en takomläggning är vanligtvis ett helt okomplicerat projekt när du anlitar våra takläggare i Falun. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra takläggning med alla typer av takmaterial som exempelvis tegelpannor, betongpannor, takplåt och takpapp.

När du behöver hjälp med att lägga om ditt tak kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi inspektera ditt tak, se vilka förutsättningar som föreligger, lyssna på dina önskemål och bistå med rådgivning. Därefter kan vi överlämna en offert med ett rimligt pris för just din takomläggning.

När du anlitar oss på Sol och Tak Dalarna kan du använda dig av ROT-avdraget. Det innebär att du kan göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader. Avdraget får du direkt på vår faktura så att du slipper ligga ute med pengar.

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Falun inför ditt takbyte

  En av marknadens bästa takgarantier

  Vi är så säkra på att våra takläggare i Falun utför våra uppdrag med högsta kvalitet för maximal livslängd så vi lämnar en av marknadens bästa takgarantier på ditt nya tak. Till skillnad mot många andra företag som endast lämnar garanti på enskilda produktmaterial så får du hos oss en heltäckande garanti att ditt tak håller helt tätt i minst 15 år.

  Våra arbetsområden

  • Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Solceller betalar sig för dig som villaägare

   Det lönar sig på många sätt att installera solceller på din fastighet. Både genom elen du själv producerar, men också värdeökningen på fastigheten.

   Läs vidare här


  • Takläggare Rättvik

   Takläggare Rättvik

   Att byta tak kräver kunskap om både utförandet och material så att taket blir helt tätt och får en maximal livslängd. Därför bör man alltid anlita en professionell takläggare inför sitt takbyte i Rättvik så arbetet utförs korrekt och med högsta kvalitet.

   Läs vidare här


  • Takläggare Mora

   Takläggare Mora

   Behöver du hjälp med att lägga om ditt tak bör du vända dig till ett företag som har utbildade och erfarna takläggare i Mora. Vi på Sol och Tak Dalarna kan erbjuda dig professionell takläggning av alla typer av tak och även installation av solceller i samband med ditt takbyte.

   Läs vidare här


  • Takläggare Ludvika

   Takläggare Ludvika

   Planerar du att genomföra en takomläggning, vill du installera solceller eller kanske både och, kan du vända dig till oss på Sol och Tak Dalarna. Här kan du läsa mer om hur våra skickliga takläggare utför ett takbyte i Ludvika.

   Läs vidare här


  • Takläggare Leksand

   Takläggare Leksand

   Är det dags att genomföra en takomläggning i Leksand kan du anlita våra takläggare hos Sol och Tak Dalarna som är proffs på alla typer av tak. Då kan du vara trygg med att du får arbetet utfört korrekt och med största noggrannhet för maximal hållfasthet och livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Hedemora

   Takläggare Hedemora

   Att byta tak är ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att inget går fel. Genom att anlita professionella takläggare för din takläggning i Hedemora kan du vara trygg med att arbetet utförs säkert och korrekt så ditt tak blir helt tätt, får ett bra utseende och maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Gagnef

   Takläggare Gagnef

   Vill du få bäst avkastning på din investering i en takomläggning bör du låta våra utbildade och erfarna takläggare utföra takbytet i Gagnef. Då kan du vara säker på att taket blir helt tätt, att endast godkänt material används och att taket får maximal livslängd.

   Läs vidare här


  • Takläggare Falun

   Takläggare Falun

   Att lägga om sitt tak är ofta ett kostsamt projekt och därför är det viktigt att man får arbetet utfört korrekt och med maximal livslängd. När du anlitar våra takläggare i Falun kan du vara trygg med att arbetet alltid utförs med ett perfekt resultat.

   Läs vidare här


  • Takläggare Borlänge

   Takläggare Borlänge

   När det är dags att byta tak är det alltid tryggast att låta en professionell takläggare i Borlänge utföra arbetet så att det blir korrekt utfört och får maximal livslängd. Vill du få hjälp med ditt takbyte kan du vända dig till oss som är proffs på allt inom tak.

   Läs vidare här


  • Takläggare Avesta

   Takläggare Avesta

   När det är dags att genomföra en takomläggning är det en del saker som du behöver tänka på så att ditt takprojekt utförs korrekt och med ett bra resultat. Här har våra takläggare i Avesta sammanställt några tips för ett lyckat takbyte.

   Läs vidare här