Nu har vi på Sol och Tak Dalarna investerat i ett eget plåtslageri vilket kommer leda till att vi framöver inte är i behov av mellanhänder då vi ska lägga plåttak. Med ett eget plåtslageri blir vi helt oberoende av andra aktörer och kan utföra alla moment själva i samband med en takomläggning. Denna investering kommer leda till en ökad kvalitet och längre livslängd för dig som kund.

Pågående takomläggning

Vi är nu din kompletta leverantör av plåttak i Dalarna

Med ett eget plåtslageri kan vi tillverka all den plåt som behövs i samband med omläggning av ett plåttak. Utöver själva plåten för taket så kan vi också tillverka underbeslag och andra plåtdetaljer som behövs för ditt projekt, utan några mellanhänder.

Det kommer att leda till att vi kan utföra snabbare och bättre leveranser samtidigt som vi alltid kan erbjuda takläggning och plåt med högsta kvalitet. Våra skickliga plåtslagare kan tillverka all plåt med hög precision så vi alltid kan lägga plåttak med högsta passform för maximal täthet.

Beställ måttanpassade plåtdetaljer

Utöver att vi kan tillverka all plåt som krävs i samband med takläggningar kan vi även erbjuda dig andra typer av måttanpassade plåtdetaljer i olika typer av plåtmaterial. Vi kan bland annat tillverka hängrännor, stuprör, skorstensplåt, skyddsplåt för murar och fasader och mycket annat.

Det innebär alltså att det är till Sol och Tak du ska vända dig då du vill få professionell hjälp med tillverkning och montering av plåt och plåtdetaljer.

Välkommen till oss då du behöver hjälp med ditt plåttak i Dalarna

Vi utför takomläggningar med alla typer av takmaterial som exempelvis tegelpannor, betongpannor, profilerad plåt och bandplåt. Vi åtar oss både större som mindre projekt åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Dalarna.

Du är välkommen att kontakta oss om du vill få mer information om våra tjänster eller om du vill boka ett kostnadsfritt hembesök inför din takomläggning. Då kan vi inspektera ditt tak, bistå med råd och lyssna på dina önskemål. Därefter kan vi överlämna en offert med ett rimligt pris för ditt takprojekt.

Är du ute efter plåtbeslag? Skriv in till oss så hjälper vi dig!